27 Kasım 2015 Cuma

MODANIN ÜZERİNE UZANAN İSKELET ELLER

     Son bir kaç senedir kıyafet ve aksesuarlarda kuru kafa esintisi devam ederken, bu sene iskelet ellerde bu trende dahil oldu. İskelet, kurukafa gibi aksesuar ve desenleri 10 yıl öncede giyiyordum. Bugün ise benim için değişen tek şey, artık bu tip kıyafet ve aksesuarları bulmam kolaylaştı :)
     Bu kombinimde herşeyi "iskelet eller" etrafında topladım. Kolye ve tokayı yaklaşık bir sene önce almıştım. Penti de, iskelet el görünümlü jartiyer çorabı görünce, benim kolye ve tokaların akrabaları bulundu dedim :)) O an kombin kafamda oluştu zaten...Gotik büstiyer, siyah tütü etek, büstiyerin dantelini tamamlayan eldivenler ve kuru kafa ayakkabı, çanta ile kombin kendiğinden ortaya çıktı :)
     Son olarak, iskelet el tokaları takmak için uygun bir saç şekli gerekiyordu. Biraz örgü saç ile saçımın yan tarafına tokaları tutturdum. Makyajda kıyafet bütünlüğünü sağlamak için, koyu tonlar tercih ettim. Rujda siyaha kaçan bir bordo renk kullandım.
     Karşıdan bakınca biraz "Monster high" gibi bir kombin oldu :))










19 yorum:

  1. Ayakkabı ve çantaya bittim... Bende ortaokuldan beridir kuru kafa hastayım, adımdan da anlaşıldığı gibi siyah renk benim imzam :) rock müzik de öyle. Evlendim, çocuğum oldu hâlâ devam:) çizgimden ödün vermem. Çok aşırı olmasada detaylar da kuru kafa detaylarını kullanıyorum. Size de hepsi çok yakışmış. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı zevklere sahip insanlarla tanışmak beni çok mutlu ediyor. Çok teşekkür ederim Siyah anne :) Bende de durum aynı...Evlendim, bir oğlum oldu ama tarzım değişmedi. Kendimi böyle iyi hissediyorum :) Benden de size kucak dolusu sevgiler :)

      Sil
    2. Bende çok mutlu oldum:) o zaman siz de 'Anne oldun bırak şöyle şeyleri ' ve türevleri cümlelerine maruz kalmışsınızdır. Çok sinir oluyorum, ben 12 yaşımdan beri böyleyim çocuğum oldu diye kişiliğimden, zevkimden nasıl ödün vereyim. Hele bunlar kimseye zarar vermeyen şeylerse. Baya dertliyim bu konuda sanırım.
      İletişimi koparmayalım :)

      Sil
    3. Çok ortak yönlerimiz var çok :) Kesinlikle iletişimi koparmayalım. Sizi tanıdığıma çok sevindim Siyah anne. Beni anlayan bir arkadaş bulmuş olmaktan çok mutluyum :)

      Sil
  2. Hele o ayakkabıya bayıldım iskelet değil ama kurukafa desenini ben de çok sevşyorum ve kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuru kafa desenini sevdiğinizi okuyunca nasıl mutlu oluyorum :) Çok yaşayın siz :) Beğenmenize çok sevindim. Teşekkür ederim Audrey :)

      Sil
    2. Merhaba blogunuzu takibe geldim bloguma beklerim

      Sil
    3. İlginiz için teşekkür ederim. Bende blogunuzu takibe aldım :) Sevgiler...

      Sil
  3. bu kombinle nereye gittin yaaa söleseneee ne partisiydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Deep yıllardır dışarıdan bakınca herkesin merak konusu bu :))) Sıradan bir günde bile böyle giyinebiliyorum. Böyle giyinmem için cadılar bayramı partisine gitmem veya bir metal konserinde olmam gerekmiyor benim için :) Genel tarzım bu diyelim...

      Sil
    2. onu anladım. yani işe giderken mi giydin yoksa tatil günü mü yoksa evde mi giydin veya ailecek pazar günü gezmesine mi. :)

      Sil
    3. İş hariç, sıradan herhangi bir günde evde, tatil gününde giyerim. Gotik giyim bir tarzdır. Spor giyinmek, klasik giyinmek gibi...Ama tabii ki her ortamın gerektirdiği şartlara uygun giyinmeye özen göstermek gerekir. Kendime ait zamanlarda, tarzım bu. İş ve aile gezmelerinde tercihim bu değil.

      Sil
    4. anladım, öyle tahmin etmiştim. hoş bir bakış açısı. gotik de metal de severim zaten. sempatim var müziğine de tarzına da. punk da severim tarz olarak. sen de piercing de gotik de seviyon. var ruhunda bir asilik demek ki :)

      Sil
  4. merabaa :) sayfanızı takipteyim müsaitseniz beklerim ( http://apaydindunyam.blogspot.com.tr/ )
    bu arada çok beğendim tarzınızı sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :) Blogunuz çok keyifli...Bende sizi takibe aldım. Bol bol ziyaret edeceğim :) Tarzımı beğendiğiniz için teşekkür ederim. Sevgilerimle...

      Sil
  5. Tarzınızdan önce ne kadar güzel olduğunuz dikkati çekiyor bence :) Maşallah demek istedim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O sizin güzel gönlünüzün güzel bakması :) Çok teşekkür ederim. Blogunuzdaki yazılarınızı okuyunca ancak kalbi güzel bir insandan, böylesi güzel yazılar çıkar.Benden de size kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  6. Blogunuz hayırlı ve uğurlu olsun :) Bende sizi takibe aldım. Sevgiler...

    YanıtlaSil