14 Mayıs 2015 Perşembe

SU ŞİŞELİ KOŞU KEMERİNİ BİBERON TAŞIMA KEMERİNE ÇEVİRMEK :)

    Yaz geldi ve oğlumun yürümeye başlamasıyla dışarıda daha fazla vakit geçirir olduk. Dışarı çıktığımda belimdeki çantayı çok soran olunca "su şişeli koşu kemerini" paylaşmaya karar verdim. Cihangir yürümeye başlamadan önce bebek arabasına koyduğum su biberonumuzla geziyorduk. Yada biberon vb. eşyaları taşımak için sırt çantası kullanıyordum. Cihangir'in yürümesi ile artık bebek arabasını daha az kullanır olduk. Parka gittiğimizde de oğlumun peşinde koşarken, elim kolum boş, rahar rahat daha özgür hareket etmek istiyordum.
    Tchibo da "su şişeli koşu kemerini" görür görmez, aradığımı buldum dedim :) Su şişesini çıkarıp, biberonu koydum. Önündeki fermuarlı cebe de anahtar ve telefonumu da koyunca süper oldu. Hatta koşu kemerine Cihangir'in montunu bile iliştirdim. Oğlumun elini tutup, rahat rahat dışarıda gezdik.
    Oğlumla dışarı çıktığım da bu şekilde kullanırken, kendine ait su şişesini koşu kemerine takarak dışarıda veya spor salonunda kullanıyorum. Her iki durumda da fonksiyonel ve çok rahat :) Herkese tavsiye ederim...






   

1 yorum:

  1. Good Stuff, do you currently have a twitter profile?Formula 41 Extreme some times its a pain in the ass to read what website owners wrote but this website is real user genial ! .This is very attention-grabbing, Youre an excessively skilled blogger. I have joined your feed and look forward to in the hunt for more of your excellent post.
    http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil