5 Şubat 2015 Perşembe

HAMBURGERİN BU KADAR LEZZETLİSİNE AZ RASTLANIR

   
       Bu bölümde sizlere beğendiğim lezzetleri ve memnun kaldığım mekanları paylaşacağım. Amacım tecrübe ettiğim bu yerler hakkında, naçizane sizlere fikir vermek.
       Bu lezzeti ve mekanı keşfetmemi sağlayan eşim oldu.Yakın bir zamanda eşim lezzetli bir hamburger yemiş. Eve geldiğinde '' Pınar kesinlikle bu hamburgeri yemelisin. Çok beğeneceksin" dedi. Üstüne üstlük eşim  ''Bugüne kadar hamburger yediğimi sanıp, verdiğim o paralara haram olsun" deyince beni iyiden iyiye aldı bir merak... Çünkü herhangi bir alışveriş merkezine ne zaman yolumuz düşse, eşim genellikle hamburger yemeyi tercih eder. Ben ise hamburger dışında yemek yemeyi tercih ederim. Hamburgeri nadir yerim. Bu açıdan bakıldığında damak tadı aynı lezzete alışmış biri ile hamburgeri pek yemeyen birine, aynı lezzeti beğendirmek zor. Durum böyle olunca ertesi akşam düştük yollara :)      
       Mekandan içeri girer girmez ilk gözüme çarpan, bir duvarın yarısının şarap şişeleri ile dekore edilmiş olması. İçerideki dekor ve yarattığı ambiyans, klasik hamburger mekanlarından çok farklı. Sizi güler yüzlü ve gerçekten çok ilgili bir personel karşılıyor. Özellikle çocuklu bir aile için bulunmaz nimet :) Çünkü ben bu lezzetli hamburgeri tadarken, garson abileri Cihangirle yakından ilgilendiler.
          Gelelim sipariş aşamasına...Siparişimiz kısa bir sürede hazırlanıp, güzel bir sunumla önümüze geldi. Buradan  +1 puanı kaptılar.  Gerçekten bugüne kadar yediğim en iyi hamburgerdi. Benim gibi hamburgeri pek yemeyen birini bile, müptelası yapabilir. Kesinlikle gidilip yemeye değer. Gerek patatesi olsun, gerek ara sıcak sunum tahtasında sunulan soğan halkaları olsun gayet başarılıydı. Üstüne de bir hamburger yerinden beklenilmeyecek lezzet ve sunumla da sufle gelince, açıkcası şaşırdım. O kadar doymuştum ki suflemi, yarısında bıraktım. Servisleri toplamaya gelen garsonumuz, yarım bıraktığım suflemi alırken hoş bir üslupla "Beğenmediğiniz birşey mi oldu efendim" deyince içimden "yok artık" dedim. Aslında birçok hizmet kuruluşunda olması gereken bu. Ama maalesef böyle yerler az olupta denk gelince, böyle olması gerektiğini bildiğimiz halde, överek bahsediyoruz.
          Bu arada seçimimi "Casablanca burger" den yana kullandım. Ayrıca fiyat listesini de paylaştım. (Fiyatlar ocak-2015 tarihinden...)
           Sonuç olarak gönül rahatlığıyla, lezzetli mi lezzetli bu hamburgeri herkese öneriyorum. Fırsat bulduğunuzda "Burger House"  kesinlikle uğrayın derim...










2 yorum:

  1. Hangi Burger House bi adres alaydik iyi olur du :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İbocum Bahçeşehir Akbatı AVM şubesinde. Bir çok yerde şubesi var. Senin için tüm şubelerinin iletişim linkini paylaşıyorum :)

      http://www.burgerhouse.com.tr/iletisim-bilgileri

      Sil